Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Google Fonts

Prudence

Stoner Owner
Owner
Join Date
Feb 21, 2018
Messages
1,274
For reasons that I don't entirely understand, Google Fonts is being a little buggy. You might see the issue arise if you try to use a Google font and it doesn't immediately appear in your post. This seems to be an issue of cached fonts, as some work immediately. However I've had success so far with posting whatever Google Font I want, and then refreshing the page. After doing so it seems to immediately load the correct font and work. I'll continue to look for a fix to this bug, but it seems to only have a minor effect.
 
  • Like
Reactions: Zay

Zay

Space Cowboy AFL
Nexus Supporter
ROLE-PLAYER
Join Date
Mar 11, 2018
Messages
48
Glad I wasn't the only one having this issue. I've also noticed that there are some areas where the font works and others where they don't. Thanks for the heads up man good luck!
 
OP
Prudence

Prudence

Stoner Owner
Owner
Join Date
Feb 21, 2018
Messages
1,274
Glad I wasn't the only one having this issue. I've also noticed that there are some areas where the font works and others where they don't. Thanks for the heads up man good luck!
That's... strange. It's picking certain nodes to not work with? Do you mind putting together a bug report in the bug report area the next time you find one of the nodes that it won't work with? I'll take a look and see what's special about that node for GFont to single it out.
 

Zay

Space Cowboy AFL
Nexus Supporter
ROLE-PLAYER
Join Date
Mar 11, 2018
Messages
48
Yeah, you got it. I had an issue in the Story bored. When I get home I'll send ya a few screenshots and report it
 
OP
Prudence

Prudence

Stoner Owner
Owner
Join Date
Feb 21, 2018
Messages
1,274
Yeah, you got it. I had an issue in the Story bored. When I get home I'll send ya a few screenshots and report it
Solid. Since I wasn't the one to originally set up the backend, without fully starting from scratch I find nuggets of permissions discrepancies occasionally. Just earlier today @The Kyzer didn't have permissions to edit in the Republic Board : )
 
OP
Prudence

Prudence

Stoner Owner
Owner
Join Date
Feb 21, 2018
Messages
1,274
Just an update: I think a lot of the bugs were from an older/outdated script that we were using. I just updated it to a newer version that seems to be working smoothly. Lmk if the issue persists.
 
  • Like
Reactions: Zay
Top